#ТримаймоЛінію

news img


Попри війни, революції та природні катаклізми, у режимі 24/7 українські електротранспортники тримають свою лінію.

Зранку, вдень, вночі десятки тисяч людей працюють для того, щоб українці у своїх містах змогли добратися із пункту «А» у пункт «Б». Підвезти куди треба «волонтерку», добратися до складу для сортування «гуманітарки», встигнути на роботу, щоб із зарплатні «скинути» на ЗСУ – зараз у наших пасажирів як і у нас плани дещо інші аніж рік, два, вісім тому…

Наші працівники сьогодні у лавах ЗСУ дають нам можливість і далі працювати 24/7, пишаємося ними, переживаємо за них, чекаємо їх, зізнаємося, що нам їх дуже бракує… Приймаємо у «сім’ю» тих, кому не поталанило, як нам, жити подалі від оркостану…

Звертаємося до усіх транспортників України: #ТримаймоЛінію для тих, хто сьогодні тримає для нас небо!

#ТримаймоЛінію

Відеоробота із саундтреком «Де твоя лінія?» (авт. Лінія Манергейма, музичний проект Сергія Жадана – за дозволом на використання співавтора Євгена Турчинова) створювався для підтримки усіх транспортників України, які забезпечують щоденну роботу, незважаючи на постійний ризик загрози життю.

Основним меседжем міні-фільму, який показує рутинну роботу нашого підприємства є заклик: «Тримаємо лінію для тих, хто тримає для нас небо».

Загальний процес зйомки з 28.07 по 17.08.2022 р., місце – місто Львів, на тих вулицях, де знаходяться приміщення структурних підрозділів нашого підприємства та де проходять трамвайні й тролейбусні контактні мережі, а також трамвайна колія.

Усі події – не вигадані, усі люди – реальні.

Ідея відео: Олександр Зоров, Оля Бачинська

Музика: Лінія Маннергейма «Де твоя лінія»

Монтаж, операторська робота: Олесандр Зоров

За сприяння Львівська обласна військова адміністрація (https://loda.gov.ua/)

08.02.2023