Львівелектротранс запрошує відважних та впевнених до своєї команди

news img


«Школа водіїв» Львівелектротрансу комплектує групу за спеціальністю «Водій тролейбуса», наразі є три вільні місця. Попередня група уже закінчила навчання, та проходить стажування із пасажирами на лінії. Такий тролейбус облаштовано знаком «За кермом стажист», а у кабіні водія можна розгледіти інструктора.

Паралельно теорію проходять майбутні водії трамвая, а «курсом» старші колеги готуються до практики на вулицях Львова, поки без пасажирів.

2023 рік став унікальним для Навчально-курсового комбінату «Львівелектротрансу», оскільки безпрецедентно було знято традиційні сезонні набори охочих. Тепер групи для навчання за спеціальністю «Водій тролейбуса» та «Водій трамвая» формуються постійно, а навчання проводяться паралельно.

«Сьогодні, для оптимальної роботи електротранспорту, потребуємо близько 50 водіїв трамваїв та тролейбусів. Запрошуємо опановувати ці професії як чоловіків, так і жінок – стать і вік не є визначальними. Головне – бажання вчитися та готовність працювати…» - говорить в.о. директора «Львівелектротранс» Володимир Ковалів.

Цікаво, що за статистикою опанувати професію водія трамвая обирають більше жінки, а тролейбуса чоловіки. Якщо у першому випадку у відсотковому значенні жінок 60%, то у другому чоловіків майже 80%. Стосовно віку – тут дуже широкий діапазон від 21 до 59 років.

За даними ЛКП «Львівелектротранс» у 2022 році середня заробітна плата водія тролейбуса склала 21 тис. грн, а водія трамвая – 19 тис. грн.


Довідково:

«Школа водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» проводить ПОСТІЙНИЙ НАБІР на безкоштовне навчання за спеціальністю «Водій трамвая/тролейбуса»:

Навчання триває три місяці: два – теорія, один – практика.

Практичні заняття відбуваються на усіх маршрутах та на усіх марках тролейбусів та трамваїв.

Випускники отримують сертифіковане посвідчення.

Після стажування - гарантоване працевлаштування, соціальний пакет та стабільна заробітна плата.

Деталі за телефоном 067 429 21 96.

Ще більше інформації:ШКОЛА ВОДІЇВ



05.07.2023