Львівські трамваї та тролейбуси у неділю 1.10.2023 одночасно зупиняться на одну хвилину

news img


1 жовтня 2023 року з ініціативи Президента України о 9:00 вшановуватимуть пам'ять військових, які загинули, захищаючи державу та українців. У хвилині мовчання в памʼять про полеглих зупиняться площі міст, транспорт, люди. Львівський електротранспорт також долучається до загальнодержавної акції.

Так з 9:00 по 9:01 у День захисників і захисниць (1.10.2023) водії трамваїв та тролейбусів зупиняться, де б вони у той час не перебували б, увімкнувши аварійну світлову сигналізацію.

На зовнішніх таблах-маршрутизаторах електротранспорту марки «Електрон» замість номера маршруту та напрямку руху тимчасово буде висвітлено гасло «Герої не вмирають!»

«Ті подвиги, які через століття і до нині робили, роблять і будуть робити наші захисники та захисниці заслуговують на значно більше. У цій "Хвилині Пам’яті" ми просимо наших пасажирів та інших учасників дорожнього руху зупинитися та подумати про усіх кого ми втратили. Подякувати тим, хто зараз продовжує «тримати для нас небо» та пообіцяти собі щоденно підтримувати тих, хто потребує допомоги вже і зараз»...






29.09.2023