Львівський електротранспорт оригінально привітав Національну гвардію України із 10-тою річницею

news img

НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ УКРАЇНИ: ЧЕСТЬ*МУЖНІСТЬ*ЗАКОН – такі гасла вмикаються на електронних таблах-маршрутизаторах трамваїв та тролейбусів марки «Електрон» при відправці електротранспорту із кінцевих зупинок сьогодні, 26 березня.

На наступній після кінцевої зупинці, замість промовистого кредо водії повертають звиклі уже для львів’ян: інформацію про номер маршруту та напрямок руху.

Решта одиниць електротранспорту курсує з цієї нагоди сьогодні впродовж дня із синьо-жовтими прапорами та стягом Львова.

Цьогоріч відзначається 10 річниця з дня створення Національної гвардії України – однієї із ключових складових сектору безпеки й оборони нашої держави, що відіграє важливу роль у відсічі збройної агресії рф.

«Це було десятиліття шоку, болю, крові, втрат, а ще – віри, надії, любові і боротьби. 10 років війни. 10 років Національній гвардії України.

Національна гвардія — ровесниця російсько-української війни зовсім не випадково. Вона була створена у відповідь на ті форми агресії, які розпочала росія у 2014 році і до яких тоді Україна була не готова. Формувалася вона шляхом обʼєднання вчорашніх військових правоохоронців та добровольців, які разом кардинально змінили своє життя, щоб захистити державу і своїх близьких від зовнішнього агресора.

Минулі 10 років були насичені знаковими подіями для нашої країни. Від свого створення і до сьогодення Національна гвардія стала однією з ключових дійових сил у формуванні історії нашого народу» - зазначають у відомстві.

Фото: Андріана Стахів


26.03.2024