Оголошення міжнародного тендеру щодо модернізації трамвайних вагонів

news img


ЛКП «Львівелектротранс» оголошує міжнародних тендер на «Капітальний ремонт трамвайних вагонів (двосекційних, ТАТРА КТ4-СУ) з модернізацією (переобладнанням) для забезпечення перевезення пасажирів з обмеженою мобільністю на загальну суму 3 (три) млн. євро, за виключенням ПДВ та, якщо доречно, митних зборів».

Закупівля проводиться в рамках проєкту Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України»
Термін подачі пропозицій – 03 червня 2024р. до 11:00 за місцевим часом.

Тендерну документацію можна отримати за електронною адресою ivanyshyn.i@ukr.net та / або n.pustovoychenko@ukr.net, відповідно до запиту потенційного Учасника тендеру. 

Короткий опис:

Пасажирські трамвайні вагони КТ4-СУ виробництва ČKD «TATRA» (Чехословаччина), які експлуатуються у Львові, під час капітального ремонту реконструюють на нову модель трамвайного вагона типу КТ4-СУ-КВП-Лв з низькопідлоговою додатковою середньою секцією та транзисторно-імпульсною системою керування тяговими двигунами. Трамвай повинен складатися з трьох секцій. Передня та задня секції - з частково низьким рівнем підлоги, які опираються на капітально відновлені та переобладнані Виконавцем існуючі моторні візки КТ4-СУ. Середня секція трамваю має бути повністю низькопідлоговою (за потреби має бути доданий підтримуючий візок). Трамвай повинен експлуатуватися на колії, шириною 1,000 мм та в існуючій трамвайній мережі міста. Трамвай повинен рухатися у нормальному режимі при 100% забезпеченні енергією на 400-720В постійного струму від контактної мережі міста, у відповідності до національного стандарту ДСТУ EN 50163 з постачанням від контактної мережі, та в аварійному автономному режимі (припинення енергопостачання з міської мережі) від акумуляторів на борту не менше 200 м при навантаженні ЕL4. 

Основні характеристики:
- Габаритна довжина трамваю (без урахування зчіпних пристроїв) повинна бути не менше ніж 24 000 мм;
- Габаритна ширина трамваю повинна бути не більше ніж 2 200мм;
- Висота трамваю від поверхні рейок (крім струмоприймача) повинна бути не більше ніж 3700мм.
- Трамвай повинен забезпечувати експлуатацію на коліях з кривими ділянками мінімальним горизонтальним радіусом 16м
- Кількість місць для сидіння має бути максимально можливою для заданих габаритних розмірів вагона, а їх розміри та розташування відповідати вимогам ДСТУ 4070,
- Максимальна пасажиромісткість трамвайного вагона має бути такою, щоб не було перевищення допустимої навантаги на рейки від будь-якої осі).
- Кількість пасажирів, що стоять, має бути обчислена для не більше ніж EL 8 (вісім пасажирів на 1 м² площі, що призначена для пасажирів, які стоять)
- Кількість зон для розташування інвалідного крісла на колесах: мінімум 1.
- Кількість ділянок для дитячих колясок: 1


Послуга з капітального ремонту та реконструкції пасажирських трамвайних вагонів КТ4-СУ в КТ-4СУ-КВП-Лв включає виконання:
- Капітальне відновлення та переобладнання трамвайного пасажирського вагона типу КТ4-СУ в КТ-4SU-КВП-Lv – Дослідний зразок
- Відновлення та переобладнання трамвайного пасажирського вагона типу КТ4-СУ в КТ-4SU-КВП-Lv – установча партія
- Встановлення відновлених та переобладнаних трамваїв на трамвайній колії та їх введення в експлуатацію
- Введення в експлуатацію відновлених та переобладнаних трамвайних вагонів та допоміжного обладнання (включаючи встановлення, за необхідності)
- Навчання персоналу
- Запасні частини
- Зношені або витратні запасні частини
- Документація
- Інструменти для технічного обслуговування та діагностичне обладнання


Ціна Товару встановлюється на основі останньої актуальної редакції умов доставки ІНКОТЕРМС, опублікованої Міжнародною торговою палатою в Парижі (EXW для Товарів, що постачаються з України, і CIP для Товарів, що постачаються з-за кордону).


Термін виконання контракту- 24 місяці


Тендерна документація доступна безкоштовно та буде надіслана потенційним учасникам тендеру в електронному вигляді у форматі .pdf на вимогу Учасника тендеру. Запит учасника оформляється на фірмовому бланку учасника і обов’язково містить найменування учасника, назву проекту, назву тендеру, ідентифікаційний номер тендеру, країну походження учасника, адресу електронної пошти, тел. номер та ім'я відповідальної(их) особи(ів). Запит на отримання тендерної документації просимо надсилати на адреси : ivanyshyn.i@ukr.net, n.pustovoychenko@ukr.net.


Відповідно до п.п. 19 розділу 1 «Інструкції до учасників торгів» та п.п. 19 «Інформації про тендер» у тендерній документації, усі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися тендерним забезпеченням у розмірі 60 000 євро (шістдесят тисяч євро) або еквівалентної суми в іншій вільно конвертованій валюті або в українській гривні, визначеній за офіційним курсом української гривні по відношенню до іноземних валют, встановлених Національним банком України на дату видачі тендерного забезпечення, та мають бути подані за вказаною нижче адресою не пізніше часу та дати кінцевого терміну подання тендерних пропозицій.


Термін подачі тендених пропозицій – 03 червня 2024р. до 11:00 за місцевим часом.

Деталі за посиланням:
https://ted.europa.eu/en/notice/-/detail/185441-2024

у форматі PDF: Dok ENG​

28.03.2024