Охочих стати водіями трамвая/тролейбуса побільшало

news img

Вперше за останні 4 роки «Школі водіїв» ЛКП «Львівелектротрансу» вдалося набрати одночасно кворум для двох навчальних груп за спеціальністю «водій трамвая» та «водій тролейбуса» за рекордні два тижні.

Останній раз таку активність ми фіксували у 2020 році, коли через карантинні обмеження багато людей залишилось без заробітку. Тішить, що зараз приходять люди, які свідомо обирають професію водія електротранспорту, та мають потенціал розвиватися разом із нами. Особливо радує, що ця професія нарешті набуває престижності, як і було 130 років тому. Ми очікуємо, що у найближчому часі охочих буде ще більше, що даватиме нам можливість обирати серед кандидатів найкращих.

Саме навчання розпочнеться планово у другій половині листопада, відтак якщо ще є охочі, то у групі трамвайників є лише одне (!) місце, а серед тролейбусників три (!).

Нагадаємо, освоїти нову професію «Водій/водійка трамвая/тролейбуса» можна абсолютно безплатно, навчання триває лише три місяці: два – теорія, один – практика. Після завершення навчання гарантоване офіційне працевлаштування. Заробітна плата від 25 до 35 тис. грн, окрім цього:

·        Стабільна, цікава і романтична робота;

·        Посвідчення водія трамвая або тролейбуса, яке дійсне в усіх містах України (!)

·        Оплачувані відпустки (31 календарний день), оплачувані лікарняні;

·        Санаторно-курортне лікування; путівки в літні табори для ваших діток;

·        Можливість виходу на пільгову пенсію, відпрацювавши 12,5 років (!)

Більше інформації за телефоном 067 429 21 96. Або просто ТУТ

16.10.2024