Відновлено продаж паперових абонементів на проїзд в електротранспорті

news img

Від сьогодні у львів’ян є можливість придбати паперові 30-ти денні абонементи для користування електротранспортом (трамваєм та тролейбусом). Місячні картки реалізовуються з 18.12.2023 у єдиному пункті продажу ЛКП «Львівелектротранс» на кінцевій трамвайного маршруту №3 «Аквапарк».

Від завтра, 19 грудня і до 24 грудня паперові абонементи будуть у наших комісіонерів, повний перелік із вказанням розташування за посиланням: ПЕРЕЛІК

Місячний паперовий проїзний квиток на 30 днів починає діяти з дня продажу, зазначеного відповідною позначкою – перфорацією числа, який позначає день. Наприклад, якщо Ви купили вісімнадцятого грудня, продавець позначає на абонементі число «18».

При цьому врахуйте, що повний для загального користування проїзний абонемент становить – 430 гривень, а пільговий (студентський) – 215 гривень.

Важливо! Право на пільгу мають виключно студенти «за денною формою здобуття освіти». Для контролю слід пред’являти не лише сам абонемент (дійсний на час поїздки), а й документ, який засвідчує право на пільгу, тобто студентський ЛеоКарт або студентське посвідчення.

Придбати електронний абонемент можна клікнувши сюди: КУПИТИ ЕЛЕКТРОННИЙ АБОНЕМЕНТ 

Більше про тарифи, тут: Види оплати у трамваях/тролейбусах Львова 


18.12.2023