«Львівелектротранс» приєднується до Міжнародної Асоціації Громадського Транспорту (UITP)

news img


Міжнародна асоціація громадського транспорту (МАГТ/UITP) - це єдина у світі міжнародна асоціація в сфері громадського транспорту, яка заснована в Брюсселі у 1885 році і активно розвивається сьогодні.

«Львівелектротранс» ввійшло в історію організації як перше українське підприємство, транспортний оператор, яке стало членом МАГТ/ UITP, отримавши статус Advantage Member.

«Членство у МАГТ – це одночасно визнання наших здобутків та величезні можливості як отримувати новітню інформацію у сфері громадського транспорту, так і ретранслювати свої ідеї й нестандартні рішення. Тим більше, що, маючи статус Member UITP, Львівелектротранс матиме реальну перевагу участі у проєктах, які фінансуються міжнародними інституціями», - зазначила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Важливо те, що цінності, на які опирається Міжнародна асоціація громадського транспорту та стратегічні напрямки розвитку ЛКП «Львівелектротранс» є співзвучними.

МАГТ впроваджуючи інноваційну мобільність і сприяючи використанню громадського транспорту як одного з ключів до досягнення сталого, здорового, безпечного та інклюзивного суспільства, декларує такі цінності:

Повага

До членів, партнерів і колег, щоб зробити міста здоровішими, інклюзивнішими та сталими.

Інновації

На платформі, яка сприяє інноваціям, щоб передбачити потреби мобільності та надихнути на новаторські рішення.

Обмін

Заохочення обміну ідеями та найкращими практиками серед співтовариства сталої мобільності.

Експертиза

Збір інформації у сфері громадського транспорту сталої мобільності, зокрема, найкращі практики та статистичні дані, фактично стаючи глобальним центром знань про сталу мобільність.

Попри це, для ЛКП «Львівелектротранс» членство в МАГТ/UITP це реальні можливості підвищити віпізнаваність підприємства на міжнародному рівні. Співпраця з експертами у галузі громадського транспорту та інфраструктури. Розширення перспектив розвитку.

Довідково:

Міжнародна асоціація громадського транспорту (МАГТ/UITP) about UITP

Заснована в 1885 році з більш ніж 135-річною історією, це єдина всесвітня мережа, яка об’єднує всіх зацікавлених сторін громадського транспорту та всі екологічні види транспорту.

МАГТ налічує більше 1900 членів, більше 100 країн та14 офісів по всьому світу.

В Європі основна діяльність полягає в тісній співпраці з інституціями Європейського Союзу, об'єднуючи понад 450 операторів міського, приміського та регіонального громадського транспорту, а також органи влади з усіх країн-членів.

МАГТ пропонує перспективу розвитку міських пасажирських перевезень усіма стійкими видами транспорту



21.12.2023